Welkom

Breinpiraten trainers Stephan Vanhaverbeke (Certified NLP Trainer), Koenraad Callaerts (Certified Master NLP Practitioner) en Hans Demeyer (Certified Master NLP Practitioner) slaan de handen samen in dit boeiend traject waarin je ondergedompeld wordt in de wondere wereld van neurolinguïstisch programmeren (NLP). Aan het eind van deze intensieve cursus ben je in staat jezelf, anderen en situaties beter te observeren, te begrijpen en in de gewenste richting te sturen.

De training wordt hier online gegeven en kan worden aangevuld met 'live' lesmomenten. Met de auto rijden kan je leren uit een boek maar het zal een stuk efficiënter zijn wanneer je ook écht kan oefenen, met je auto in het verkeer. Met NLP is dat niet anders. De theorie verwerk je hier. Alles je echt eigen maken, gebeurt voornamelijk door oefening, praktijk en ervaring. Dat kan je zelf doen of samen met andere studenten.

De drie trainers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van NLP trainingen voor Practitioners en Master Practitioners. Ze passen zelf de vele NLP methodes dagelijks toe in uiteenlopende coachingopdrachten. Deze rijke ervaring in binnen- en buitenland zorgt voor een unieke toegevoegde waarde voor jou.

Vervolledig en ga verder  
Discussie

2 reacties