Voor wie écht nieuwsgierig is…

De Breinpiraten zijn jouw ticket om eindelijk de kunst en wetenschap van het leren werken met ons brein onder de knie te krijgen. Het is ideaal voor elk niveau. We zijn vriendelijk voor iedereen, van beginners die gewoon nieuwsgierig zijn naar positieve psychologie, NLP, hypnose enzymeer of zich er verder in willen verdiepen.

Dus of je nu net begint met hierover leren, of al wat ervaring hebt, wij reiken jou de inzichten en technieken aan om van jou een geweldige mens te maken.

En die schatten delen we graag met jou.

OVERZICHT

Honderden georganiseerde video's
Je krijgt onmiddellijk toegang tot honderden video's. De video's zijn ontworpen als hapklare brokken.Handige coaching scripts en demo's

Elke techniek wordt geleverd met overzichtelijke instructies en video's. De coaching-scripts kan je downloaden of printen voor gemakkelijke toegang. Zo wordt het leren en toepassen van de technieken nog makkelijker!Community en support

Je krijgt een uitnodiging om lid te worden van onze community voor de leden van de Breinpiraten Schatkist. Mensen blijven ons vertellen dat het een zeer ondersteunende en inclusieve gemeenschap op Facebook is.Certificering inbegrepen

Heb je een training afgerond? Dan krijg je een mooi officieel certificaat van de Breinpiraten!


Mini & Master classes

We houden regelmatig live video-gebaseerde mini-klassen, vraag-en antwoordsessies of oefensessies. Deze kosten nooit extra! 

"De Breinpiraten gaven me een ongelofelijk boost in zelfvertrouwen. Het SCORE-kader kan ik in allerhande situaties toepassen, zowel binnen als buiten mijn comfortzone."

— Bram Van Der Hauwaert


"De Breinpiraten zijn uitstekende trainers en hebben oog voor de professionele maar ook persoonlijke ontwikkeling van zijn klanten. Ze stellen je ertoe in staat om op verschillende niveaus jezelf te overstijgen en je de nodige resources aan te reiken om te (blijven) groeien."

— Jonathan Debilde

Dit is wat je krijgt!

Wanneer je lid wordt van de Breinpiraten krijg je direct toegang tot een zeer complete bibliotheek met online trainingen en resources. Je krijgt onmiddellijk toegang tot cursusmateriaal, demo's, interviews en nog veel meer !

En je wordt niet gedwongen tot een dure aankoop. Je meldt je aan, je krijgt toegang tot alles en je kunt zo lang blijven als je wilt. Je kunt op elk moment opzeggen en er is geen minimum lidmaatschapsperiode. 

Op dit moment bieden we ook een 14-daagse gratis proefperiode aan. Op deze manier kan je alles zien wat we hebben zonder kosten vooraf en zonder risico.

Tijdens je lidmaatschap ben je welkom om de cursus te gebruiken zoveel als je wilt.

JE ZAL JEZELF ONTWIKKELEN OP 3 MANIEREN

Je zal een bekwaam leider worden.

Als je mensen therapeutisch wilt helpen, een leidinggevende functie nastreeft of als je een carrière wilt beginnen met hypnose voor entertainment, dan heb je een formele opleiding waar je op kunt rekenen. Je zult jezelf met vertrouwen kunnen introduceren, en je zult je vaardigheden in elke situatie met gemak kunnen toepassen.

Je zal krachtige communicatie-vaardigheden ontwikkelen.

Je leert begrijpen hoe je elke menselijke interactie kunt veranderen in een onvergetelijke ervaring waarbij de andere persoon in het gesprek wordt getrokken en diep gefocust is op de hele beleving. Wij trainen veel professionals deze technieken dagelijks toepassen om het leven voor zichzelf én voor anderen een pak makkelijker te maken.

Je zal als persoon ontwikkelen.

Je leert anders denken over problemen, hulpbronnen, knelpunten en kansen van mensen. En je zal het onmogelijk vinden om deze nieuwe manieren van denken niet toe te passen in je eigen leven, relaties, werksituaties en meer.

Kortom, het meest voorkomende neveneffect van studeren met de Breinpiraten is levensbelangrijke zelfverbetering.

We zijn benieuwd naar jouw (nieuwe) levensverhaal!

LIDMAATSCHAP FORMULES

Het Breinpiraten Schatkist Abonnement is jouw ALL INCLUSIVE PASS voor wat onze studenten beschrijven als de beste trainingen die ze ooit hebben gezien. Alle onderstaande opties geven je hetzelfde niveau van toegang.

Hiermee krijg je onmiddellijke toegang tot ALLE uitgebreide trainingen die op deze pagina worden beschreven

Bovendien wordt je ook lid van onze hechte community. Stel vragen, krijg antwoorden, communiceer met de Breinpiraten coaches en organiseer oefensessies met medestudenten.

En het wordt steeds beter, omdat we regelmatig nieuwe trainingen toevoegen.

14 dagen Free Trial

daarna 47€/ per maand

Een jaar lang toegang voor 470€

Krijg 12 maanden voor de prijs van 10 maand!

Levenslange toegang voor 1997€

Levenslang lidmaatschap van de academie plus AL onze premium cursussen inbegrepen als gratis geschenk.