NLP Coaching Demo's

Je krijgt een reeks van NLP Coaching oefeningen te zien. Die worden begeleid door gecertificeerde NLP Trainers en NLP Master Practitioners.

Leer uit deze demonstraties; kalibreer de verkenner d.m.v. de L.O.G.I.T. kijk welke technieken de coach inzet? Wat valt je daarbij op?

Op welke manier kan jij deze technieken ook inzetten?

NLP Coaching Demo's
NLP Coaching Demo's

Door en voor Breinpiraten

Breinpiraten zijn nieuwsgierig en leergierig. We willen verborgen schatten in onszelf en in de ander ontdekken en verkennen.

We maken gebruik van diverse tools en inzichten zoals systeemdenken, NLP- en hypnosetechnieken, cognitieve gedragswetenschap, neurowetenschap en psychologie om te leren hoe ons hele brein werkt en wat dat met onze emoties en onze fysiologie doet en omgekeerd.o kunnen we bewuster leren, communiceren, veranderen, en gewenste uitkomsten bereiken.

Gecertificeerde NLP Trainers

Gecertificeerde NLP Trainers

Onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde NLP trainers en NLP Master Practitioners. Ze geven NLP trainingen voor diverse organisaties.

Specifiek voor online leren gemaakt

Specifiek voor online leren gemaakt

Deze training is specifiek opgebouwd voor online leren. De filmpjes zijn doorgaans kort en bondig zodat je als student makkelijk vooruitgang kunt boeken.

Focus op toepassing in praktijk

Focus op toepassing in praktijk

De focus van onze trainingen ligt niet op de theorie, maar op de praktijk. De training is doorspekt met illustraties en anekdotes om jou te inspireren!

Laatste kans, Breinpiraat!